MBM Bemanning

Letar du personal på heltid eller deltid? Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och hjälper dig med bemanning på den nivå du behöver.

Vi går alltid igenom kravspecifikationen tillsammans med dig som kund och säkerställer att våra konsulter har den kompetens som eftersöks genom att gå igenom tidigare erfarenheter och kompetenser. Vidare kvalitetssäkrar vi genom att alltid ta referenser från tidigare arbetsgivare eller motsvarande annan person som kan ge sitt omdöme.

Oavsett längd på behov

Oavsett om du behöver personal under några timmar eller på heltid en längre period, så är MBM Bemanning ett alternativ för dig. Vi förser dig men personal på dina villkor.

Vi jobbar kontinuerligt med att ta in personer för intervjuer för att stärka vår kandidatbank vilket gör att vi kan lösa snabba tillsättningar med kvalitet. MBM stöttar också upp med personalplanering och har en coachande roll för våra konsulter då vi är ute på plats och peppar dem att göra sitt bästa.

Vi sköter allt

MBM Bemanning hanterar allt från försäkringar, arbetsgivaravgifter och anställningsavtal. Du slipper rekryteringskostnader, personaladministration och får en flexibel organisation där tillgång matchas mot efterfrågan. Att söka rätt personal med blixtens hastighet har aldrig varit enklare eller kostnadseffektivare.

Kontakta oss idag på 070-2836905 eller info@mbmbetong.se.